За нас

„Глобал сис 2011” ЕООД е млада амбициозна фирма, изградена и управлявана от специалисти с дългогодишен опит в областта на високите технологии и телекомуникациите. Фирмата се занимава с изграждане и поддръжка на високоскоростни локални безжични и оптични мрежи за пренос на данни, доставка на високоскоростен интернет, до крайни частни и бизнес клиенти.

Изгражданата от нас мрежа следва да отговори на потребностите на потребителя за сигурност и надеждност при трансфера на данни и осигуряване на достъпа до интернет пространството. Като се стремим да изграждаме, предимно оптични комуникационни трасета,да предоставим качествено обслужване и достъп до интернет. Друга наша мисия се явява осигуряване на безпрецедентна поддръжка, качество и ниво на обслужване. Доставката на всички услуги се осъществява чрез опорната оптична мрежа с изведена точка за достъп в максимална близост до абоната или в дома на абоната –FTTx оптика до сграда или оптика до дома.

Нашата цел е да се превърнем в пълноценен базиран на IP услуги интернет оператор. Ние развиваме и усъвършенстваме настоящите услуги и ви предлагаме многообразие от IP-базирани решения, видео наблюдение за търговски и жилищни обекти, интернет през оптична мрежа и симетрична свързаност.

Висококвалифицираните ни специалисти и 24 часовата поддръжка, ни позволява да следим непрекъснато за проблеми в преносната среда и да ги предотвратяваме преди да са се получили, а също така да се борим срещу неоторизиран достъп до Вашите компютри и от разпространението на вируси, което в много случаи би могло да доведе до проблеми във Вашата работа.

Целта ни е, да бъдем в тясно сътрудничество с нашите клиенти за да имаме обратна връзка и да получат винаги това, заради което ни предпочитат.

Глобал сис 2011 може да бъде Вашият доставчик на интернет, фирмата която се грижи за безпроблемната работа на Вашите компютри и на Вашата локална мрежа, а едновременно с това, да получите необходимата информация, за всичко в областта на хардуера и комуникациите.

По този начин, можем да помогнем за разширяването на Вашият бизнес, да спестите пари поради липса на лоялност или непознаване на материята.

Нашата цел, е да установим дълготрайна връзка с Вас, като решаваме проблемите Ви.

Обадете ни се!